ЧСИ Мариана Обретенова: Това е предизборна кампания, ще съдя г-н Новаков за клевета
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 30 Юли 2019 17:20

Ето какво каза Мариана Обретенова по телефона:


„От вас научавам за този иск. В основата на това е г-н Новаков. В момента има предизборна кампания, през октомври той ще иска да се кандидатира отново за кмет. Вероятно това е най-удобният за него начин да покаже на гражданите на Сопот колко той е заинтересован от всичко, което се случва. Но пропуска един много важен момент – че изпълнителното дело е прекратено преди една година, има споразумение по това изпълнително дело, то е няколко страници. В това споразумение самият кмет на община Сопот Деян Дойнов казва, че няма никакви финансови претенции към когото и да било. Не мога да разбера защо аз трябва да бъда човекът, който да отговаря за нещо, което изцяло е въпрос на управленчески решения.

Ако г-н Новаков има нужда аз да му платя предизборната кампания, това е нещо различно.

Но да сипе по мен клевети, да си позволи да ми изкарва имотите на показ, това минава границите на добрия тон.

Този човек с гордост критикуваше бившото ръководство и дори купи стола на кмета /при публична продан от ЧСИ Мариана Обретенова на имуществото на община Сопот, б.а./, само за да има публична изява.

Но след всичко това ще предприема действия лично срещу г-н Новаков и ще заведа дело за клевета. В желанието си да стане кмет той мина всякакви граници.“

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker