Община Сопот с благодарност към ВМЗ ЕАД
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 13 Август 2019 14:56

"Община Сопот изказва своята благодарност към ръководството на „ВМЗ“ ЕАД за взетото решение и готовност да окаже необходимото съдействие за неотложен ремонт на Народно читалище „Иван Вазов – 1871“ в гр. Сопот - бе оповестената позиция на местната власт на официалната фейсбук страница.

"Община Сопот припомня на обществеността и на директора на читалището, че има взето решение на Общинския съвет, с което се отделят средства

от общинския бюджет за ремонт на покрива. Предстои процедура, съобразена със Закона за обществените поръчки, за определяне на изпълнител.


Община Сопот смята, че участието на „ВМЗ“ ЕАД в социалния и културен живот на гр. Сопот е похвално и необходимо за постигане на добри резултати развитието на града и привличане на туристи, национален и международен интерес и капитали. Общината се намира на адрес ул. "Иван Вазов" №34 и е отворена за всички, които се интересуват от развитието и добруването на града. Вярваме, че в диалог и съвместни действия се крие решение за доста от проблемите във всеки град.

Община Сопот припомня, че ремонтът на читалището, извършен в миналото, начините за разходване на средства и коректността на изпълнителите са предмет на разследване от прокуратурата. Смятаме, че доброто управление изиска носене на отговорност от изпълнителите и санкции, когато закона, договорните отношения и добрите практики са нарушени."

 

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker