ВМРО издигна ген. Шивиков за кандидат за кмет на Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 15 Август 2019 16:35

ВМРО-БНД издигна генерал Димитър Шивиков за кандидат-кмет на община Карлово. Кандидатурата му бе обявена на пресконференция днес в присъствието на евродепутата Ангел Джамбазки, народния

 

представител Александър Сиди, областния координатор на войводите Стефан Послийски и местния лидер на партията Светлозар Янков.

Генералът обеща в случай че бъде избран, да върне реда в община Карлово и да направи така, че всички жители да имат спокоен живот, в мир и разбирателство. „А тези, които тормозят хората, ще отидат там, където им е мястото. Няма да правя компромиси с никого. Ще управляваме на принципите на прозрачност, публичност и отчетност“, заяви Шивиков.


„Неслучайно избрахме ген. Димитър Шивиков за наш кандидат. Ще участваме в тези избори с всичка сила, защото смятаме, че е настъпило време за промяна и я виждаме именно в нашия кандидат. Ген. Шивиков е двигателят и архитектът на промяната“, каза Джамбазки.

Александър Сиди подчерта, че ще бъде дадено едно ново начало на Карлово. Стефан Послийски бе категоричен, че името на кандидата е синоним на характер.

ВМРО ще има кандидат кметове в някои от населените места и пълна листа общински съветници, които ще бъдат обявен в следващите дни.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker