Ето всички кандидати за кмет на община Карлово! /СНИМКИ/
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 25 Септември 2019 18:35

Седем кандидати за кмет на община Карлово влизат в изборната надпревара, че ще участват в състезанието за голяма част от тях стана ясно едва след регистрацията им в Общинската избирателна комисия. Да поемат кормилото на общинското управление се състезават

 

шестима мъже и една жена.

Здравният медиатор Виолета Иванова от ПП Евророма, влиза в битката с опита

на общински съветник в досега действащия Карловски общински съвет.

 

 

Устремен към управленският пост в общината е и Тончо Бонев, това не е първото му участие в надпреварата за кмет на общината.

Според представянето му в социалните мрежи, където е активен, интересите на Тончо Бонев са по темите нова цивилизация, епохални открития до 2033 година, нов биологичен вид хомо галактикус. Той е изучавал йога в Националната спортна академия, което го направи известен сред съгражданите му като Тончо Йогата. Тончо Бонев влиза в надпреварата от ПП „Движение за радикална промяна Българска пролет“.



Свой кандидат за кмет на общината излъчва и ПП „Национално движение за права и свободи“, което няма нищо общо с ПП "Движение за права и свободи“. От името на ПП "Национално движение за права и свободи" за кмет на общината ще се бори Вълю Вълев.


Да управлява общината се стреми и Кеазим Козарев от ПП „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“.

 

 

За жителите на община Карлово обаче още от средата на лятото е известно, че решаващо за избора на кмет е състезанието, което се води между досегашният кмет д-р Емил Кабаиванов, кандидатът на БСП инж. Манол Манолов и издигнатият от ВМРО-БНД ген. о.з. Димитър Шивиков.

 

Емил Кабаиванов по професия е лекар ортопед, освен това има магистратури по управленски специалности от български университети и опит в местното самоуправление.Той е кандидатът на местната коалиция СДС-ГЕРБ.

Стремежът му е да продължи развитието на Карлово и населените места на общината.

 

 

 

Лидерът на социалистите в община Карлово инж. Манол Манолов, е издигнат от коалиция „БСП за България“. Манолов е завършил инженерство в Санкт Петербург.

Той бе и председател на групата съветници от коалиция "БСП за България" в досегашният Общински съвет, бил е общински съветник и в предишни мандати.

 

 

Ген. О.з. Димитър Шивиков бе командир на 61-ва Стрямска бригада в Карлово, той бе кандидат за кмет на община Карлово в местите избори през 2015 година. Тогава бе издигнат от инициативен комитет „Възраждане на община Карлово".

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker