Започват есенните дни на книгата, изберете вашите книги и срещи с авторите
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 07 Октомври 2019 05:09

Общинска библиотека "Д-р Иван Богоров" ви кани на Есенни дни на книгата. От 10 до 18 октомври в Карлово гостуват най-новите книги на български писатели, артисти, художници. Всяка такава среща е незабравимо преживяване, което ни вдъхновява, пречиства и остава трайни следи. Тази година можете да се срещнете

 

с актьора Христо Мутарфчиев и книгата на Теа Денолюбова "Христо Мутафчиев: Черно  на бяло". Срещата с тях е на 10 октомври от 18.00 часа.

 

Ще си спомним за незабравимия Иван Томанов, наш съгражданин, скулпторът, който винаги отправяше предизвикателства и към себе си, и  към публиката.

Ще бъде представен документалният филм на режисьора Пламен Николов за Иван Томанов " Вдъховение". Можете са присъствате на тази среща на 11 октомври от 18.00 часа.

14 октомври , 13.00 часа - среща на карловските деца с писателя  Николай Райков и книгата му "Таласъмски приключения" и Добросъците".

14.00 октомври - 18.00 часа - Среща разговор с актрисата Татяна Лолова и новата и книга "Дневници и делници".

16 октомври, 18.00 часа - Среща-разговор с инж. Иван Балтов и представяне на книгата му "Историята на село Аджар-Свежен, Караджадагска нахия".

18 октомври, 18.00 часа - "С лекота в сърцето" - среща разговор с Юлиана Антонова-Мурата и книгата и "Моми Моши, Япония" и "Уки Уки, Япония".

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker