В Баня гласуват за зелен и красив град
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 27 Октомври 2019 12:42

Гласувам за развитието на град Баня, очаквам повече внимание към благоустрояването и озеленяването, спечелване на повече европейски проекти. Това заяви учителката Христинка Недялкова от Баня, която гласува първа тази сутрин в своята 36-та секция. Тя пусна бюлетините за кмет на Баня, за кмет на община Карлово и за общински съветници точно в 7.05 часа. Очаквам в Баня и в Карлово да бъдат привличани повече туристи. Желанието ми е младите хора да остават да живеят и работят в Баня, в Карлово в своите населени места в общината, каза още тя.

В община Карлово са устроени 78 секции, от които две подвижни и една разположена в МБАЛ „Д-р Киро Попов“. Всички те отвориха точно в 7.00 часа и посрещнаха подготвени първите избиратели.

Броят на избирателите в община Карлово е 43 557, в Карлово те са 20 094. Броят на избирателите в кметствата на общината е 23 463.

В общината няма да избират кмет на населено място в шест села – Домлян, Куртово, Московец, Пролом, Марино поле и Мраченик. Там избирателите ще гласуват само за кмет на община и за общински съветници.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker