Д-р Емил Кабаиванов:Гласувам за възходящо развитие на Карловска община
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 27 Октомври 2019 12:45

Гласувах за стабилност, за възход на Карловска община, за това във всяко селище на общината да има поне един проект, финасиран от Европейския фонд за развитие. Това заяви д-р Емил Кабаиванов, кандидат за кмет на община Карлово от местна коалиция СДС /ПП ГЕРБ. Той дойде в

9-та избирателна секция, устроена във фоайето на читалище „Васил Левски“ в Карлово заедно със съпругата си Станимира. Гласувах още да са живи традициите, Карловската община да има добро настояще и динамично бъдеще. Убеден съм в това, защото общината има потенциал - младите хора са активни, има и инвестиции и се надявам, че този процес ще продължи. Надявам се, след един неуспешен експеримент през мандата 2007-2011, че карловци разбраха, че трябва да се заложи на стабилността и възходящото развитие, каза още д-р Емил Кабаиванов.

Избирателната активност към 9.30 часа в община Карлово е 10.7 процента, тя е с 2 процента по-висока в сравнение с предишни избори. Само в Карлово до този час бяха гласували 1742 избиратели, което е 8.7 на сто от общия брой на избирателите. В населените места на общината активността сутринта бе по-висока – 12.4 процента.

Между 10.30 и 11.30 часа в 9-та секция в Карлово, където избирателите по списък са 725, гласуваха десетки млади хора на възраст между 20 и 30 години.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker