Община Хисаря се състезава за Годишните награди в туризма за 2019 в категорията „Изборът на българите“
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 12 Ноември 2019 17:06

Община Хисаря се състезава за Годишните награди в туризма за 2019 в категорията „Изборът на българите“ с няколко уникални свои забележителности – Археологическия музей в града, Тракийската гробница в Старосел и туристическия възпоменателен комплекс „Бунтовна“ край село Кръстевич.

Електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма за 2019 започна. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 16-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория, съобщават от пресцентъра на Министерство на туризма.

Гласуването за финалистите е до 6 декември 2019 г. на www.tourismawards.bg, като сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията./

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker