Подготвят елхата на Карлово, ще грейне празнично
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 28 Ноември 2019 11:56

Елхата на Карлово грейва на 4 декември, от община Карлово вече отправиха покана към гражданите да се съберат край  украсеното коледно дърво пред читалище "Васил Левски"

 

малко преди 17.00 часа. Ритуалът е най-чакан от децата. А присъстващите ще се насладят на концерт на Военния духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада. Началото на празничните светлини ще бъде дадено в 17.00 часа.

 

Празничните коледно-новогодишните прояви започват на  1 декември с базар на местните занаяти, той  продължи до 6 януари 2020 год. в туристически комплекс „Старинно Карлово”.

НЧ“Васил Левски-1861г.“ също кани на концерт „В очакване на Коледа“ на 11 декември от 18 часа в Зрителната зала.

Карловската школа по изобразително изкуство „Арт колорит“ ще представи коледна изложба на 16 декември от 17:30 часа в Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“.

Малки и по-големи ще посрещнат дядо Коледа на Централния площад на 17 декември в 16 часа. 60 минути преди това ще започне детското веселие „Коледна магия”, а от 18 часа е коледният концерт на танцово студио „Ла Кукарача“ в Камерната зала на читалището.

Победителите в конкурса „Моето писмо до Дядо Коледа“ ще бъдат обявени на 18 декември от 13:30 часа в Камерна зала на НЧ“Васил Левски-1861г.“.

Фолклорният концерт „Тебе пеем, Бога славим“ с участието на колективите при карловското читалище и приятели е на 18 декември от 19 часа в Зрителната зала.

На 19 декември от 18 часа в Камерната зала на читалището ще се състои коледният концерт на музикална школа „Карловойс“ при Военен клуб-Карлово.

От младежите за децата на община Карлово ще има с Дядо Коледа и Снежанка занимателни коледни игри с награди, музика, песни и танци.

Коледуването в Карлово „Добре сме ти гости дошли“ ще е на 28 декември от 11 часа в Бухаловия хан на ТК“Старинно Карлово“.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker