Гласят нов управител на "Карлово газ" ООД
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 11 Декември 2019 08:19

Общинско-частното дружество "Карловогаз" ще има нов управител, най-вероятно ще го оглави бившият кмет на Розино Ангел Шаламанов. Предложението бе направено на заседанието на Общинския съвет вчера от кмета на общината Емил Кабаиванов. Общото събрание на дружеството, в което общината участва с 34 процента, ще реши

 

дали да приеме тази кандидатура. Зад кандидатурата за Ангел Шаламанов застанаха 20 от присъстващите 31 общински съветници. Евророма и ДПС бяха категорично против. Седем общински съветници, сред тях  и тези от БСП за България , се въздържаха. Джемил Караали от ДПС обясни отрицателния вот с нарушения от страна на Шаламанов докато е бил кмет. Караали настоя Шаламанов да отстрани тези нарушения.

 

"Карловогаз" ООД е без управител вече една година след напускането на Пламен Павлов. От тогава за поста бяха предложени Венелин Георгиев, Георги Пилев, Георги Джингьов.

Лидерът на социалистите и председател на групата "БСП за България" и колегата му Пламен Славов настояха временна комисия за изясняване на ситуацията с "Карлово газ" да заработи и проблемът с общинското дружество да бъде решен.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker