Изявени сопотненци създадоха Обществен съвет към кмета Деян Дойнов
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 14 Декември 2019 15:30

Обществен съвет към кмета на Сопот ще гарантира прозрачност в управлението, диалог и цели, които ще развиват общината в хармония с гражданите

На 12.12.2019 г. в заседална зала „Хаджи Гьока Павлов“ се проведе учредително събрание на Обществен консултативен съвет към кмета на община Сопот Деян Дойнов. Поканени бяха всички изявени в различни области граждани на общината, както и ръководители на обществени структури.

 

Срещата премина в конструктивен дух, бяха засегнати много от текущите проблеми свързани с управлението на града. Кметът Дойнов благодари на присъстващите за това, че са се отзовали на поканата му и ги запозна с принципа на работа на обществения консултативен съвет. Беше избран Управителен съвет с Председател Васил Копчев, секретар Гергина Шльомская и членове Катя Адърска, Зоя Станкова, Иванка Врачева, Минко Караганчев, Ангел Русев, Станислава Делидимова, Марин Лилов, Николай Спасов, Божидар Бабунов, Кирко Канагрохов и Христо Цолев.

Първото заседание на новоизбрания Управителен съвет е насрочено за 27.12.2019 г., когато ще бъде обсъден план за работа на обществения съвет през 2020 г.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker