Мерцедес се заби в къщата на д-р Иван Моллов в Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 19 Януари 2020 16:50

Мерцедес се заби в къщата на д-р Иван Моллов в Карлово, инцидентът стана в неделя сутринта около 5.30 часа. Колата, която е съвсем нова, е била управлявана от 24-годишният Христо, син на карловски бизнесмен.

При удара в стената на къщата са се задействали

 

ербеците, а силният е поела предницата на колата. Шофьорът и спътничката му останали невредими.

Според разследващи младият мъж е бил и дрогиран, и пиян. Той се казва Христо Б. и е син на известен в Карлово търговец, който притежава хранителен магазин и складове.

Въпреки че ударът разлюлял къщата, а колата станала неизползваема,  Христо и приятелката му извадили късмет - по чудо шофьорът не нацелил трафопоста на стената, в този случай и двамата са щели да изгорят като факли, коментираха  хора, които живеят наоколо и са се събудили от адския сблъсък.  Според първите очевидци на катастрофата шофьорът най-вероятно е карал с бясна скорост от полицейска кола, който го е засякла по-рано. Той се движил по улица "Ген. Карцов" и направил неуспешен опит да завие наляво и от там да се оправи към дома си в края на улица "Иван Вазов". Младежът обаче не успял да вземе завоя и се блъснал в къщата.

 

Първо помислихме, че има земетресение, минути по-късно разбрахме какво е станало, каза д-р Моллов.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker