Деян Дойнов покани сопотненци на важно обсъждане
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 24 Юни 2020 09:06

П О К А Н А

Уважаеми сопотненци,



В сайта на община Сопот е публикуван Доклад относно План-сметка за приходите и за необходимите разходи за 2021 година за дейностите по чл.66, ал.1 от ЗМДТ и определяне размера на такса битови отпадъци за Община Сопот.



Вашето мнение е важно за нас и ние разчитаме на гражданите при взимане на всяко решение в община Сопот. Изразеното мнение на всеки гражданин не е „глас в пустиня“, а становище, което ние взимаме предвид при дискусиите, които провеждаме в общинската администрация и в общинския съвет.



Бъдещето на града е във Вашите ръце и ние се надяваме да ползвате това Ваше право не само по време на избори. Стремим се да водим прозрачно и диалогично управление.



Можете да изразите Вашето мнение по един от следните начини:



§  чрез подаване на писмено становище в свободен текст, което входирате в деловодството на Община Сопот на адрес: гр. Сопот ул.“Иван Вазов“ № 34 ет.1.

§  чрез подаване на писмено становище По електронен път: на e-mail адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.



С доклада и приложенията към него можете да се запознаете тук: http://www.sopot-municipality.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1312%3A-----------2021-----66-1------------&catid=72&Itemid=114



Бихме искали да Ви поканим на 01.07.2020 г. от 17:30 часа в зала „Хаджи Гьока Павлов“, където да присъствате и участвате с дискусията по темата. Очакваме Ви! Най-добре можем да защитим позицията на гражданите, когато знаем какво е най-доброто решение за тях.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker