Синя приказка:Влюбени се врекоха в лавандуловите полета край Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 27 Юни 2020 14:44

Да преживят своята лавандулова приказка като начало на брачния живот в сините полета край Карлово на Празника на лавандулата от София дойдоха Ина и Мартин. Двамата са от Габрово, живеят в столицата и им предстои

сватба. Най-важния ден в тяхното семейството ще бъде белязан от Празника на лавандулата в Карлово.

Дойдохме тук, за да преживеем тези красиви мигове. Лавандулата с нейния неповторим цвят и аромат ще бъде акцентът на нашата сватба, заявиха те.

Ще отнесем от тук букети лавандула, за да украсим залата, сватбените дрехи, целият сватбен ден ще ухае на лавандула от Карлово, разказаха Ина и Мартин.

 

Идвам за трети път в сините полета край Карлово, разказа пред „Марица“ Лени от Индонезия.

Младата дама развива свой бизнес в България, който не е свързан със земеделие, но обожава Розовата долина край Карлово. Идвам да се любувам на розовите градини, а също и когато лавандулата цъфти.

Това е истински рай. Индонезия е красива, но моят роден край е място с високи планини. Тук просторът, пълен с аромат на рози и лавандула ме пленява, признава тя.

Все по-голям става интересът към Празника на лавандулата в Карлово, сподели туроператорът Николай Цуцов. Водя тук туристи от Германия, а празникът е само един ден и не мога да удовлетворя всички желаещи да дойдат, каза той.

Източник: marica.bg

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker