Пенчо Шапков е преизбран за председател на БСП в Хисаря
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 03 Август 2020 14:08

За разлика от други общински организации, социалистите в Община Хисаря, нямаха дилема кой трябва да оглавява общинската  структура на  БСП в Хисаря.  Единствената кандидатура, която беше издигната, е тази на сегашният   председател Пенчо Шапков.
Социалистите избраха и 12-членен Общински съвет в състав: Ива Вълчева, Иван Данчев, Илия Тонов, Илияна Арабска, Йонка Марковска, Мария Мустакова, Минка Кочакова,  Пенка Рахова, Пенчо Шапков,  Станислав Мерджанов,  Таня Марковска и Цвятко Истилянов.
Избраният председател на Общинската контролна комисия е Ненка Дойчевска с членове Христина Недевска и Бонка Здравкова.
Избраните делегати за предстоящия 50 конгрес са: Пенчо Шапков, Пенка Рахова и Ива Вълчева.
Делегатите на конференцията гласуваха и взеха решение да се излъчи само един кандидат за лидер на БСП на предстоящите през септември вътрешнопартийни избори и това е Корнелия Нинова.
Избраните кандидати за предлагане за включване в Националния съвет на БСП са Пенчо Шапков, Ива Вълчева и Таня Марковска.
Социалистите изслушаха доклада на старият нов председател Пенчо Шапков и отчета за работата на общинските съветници от БСП в периода ноември 2019 – юли 2020 г. изнесен от ръководителя на групата Ива Вълчева.
В края на отчетно- изборната конференция Пенчо Шапков се обърна към делегатите:
„Предстои ни още много работа за утвърждаване на БСП като сериозна и отговорна структура в община Хисаря“.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker