Спортен клуб по ориентиране - Карлово с отлично представяне в Хасково
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 19 Октомври 2020 00:50

Вчера, неделя, 18.10.2020 г. в спринтовата дистанция на състезанието по спортно ориентиране за приз " Хасково" макар и в по - малък състав Спортен клуб по ориентиране " Васил Левски" - град Карлово се представи

отлично. Надпреварата беше в парк"Ямача", южно от статуята на Богородица в град Хасково.

 

Организаторите малко по - рано изтеглиха награждаването и затова децата не можаха да се зарадват на своите награди и да се качат на почетната стълбичка,

Сърдечно благодаря за бронзовия медал в двудневната надпревара на Стилян Млячков, за точките, които донесоха за отборното 10 - то място на клуба другите наши състезатели в тази група Иван - Светослав Пачов и Стелян Барутчийски, заяви Даниела Генчева, учител по физическо възпитание и треньор на СКО "Васил Левски" - Карлово.

Тя благодари специално на председателя на клуба г- н Ангел Рунташки за подкрепата и помощта в състезанията за приз " Хасково".

Аз съм щастлива, че заедно днес всички в този слънчев ден в Хасково се ориентирахме, бягахме и се забавлявахме! Малко разочароващо за мен след вчерашното първо място, днес в крайното класиране съм втора, в моята възрастова група! Приятели, очакваме нови попълнения в СКО " Васил Левски" - град Карлово, за да се подготвим за следващата състезателна година, каза още Даниела Генчева.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker