Нова кампания за хората в нужда от Баня
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 23 Декември 2020 00:56

Нова инициатива на Станислава Петрова от Баня ще зарадва за Коледа хората, които имат нужда от подкрепа.  Тя е под наслов "Ако нямаш - си вземи. Ако имаш - остави" и вече е в ход, пише marica.bg.

Тази година COVID се

 

 

загнезди доста дълготрайно и обърка плановете, затова реших, че не е уместно да влизаме с доброволците в домовете на хората, за да ги пазим от излишни контакти, разказа Станилава.

Затова реших да открием щанд с безплатна пакетирана храна за хора в нужда, неравностойно положение. Храната е предназначена за всички, които са в труден момент и не могат да си позволят да я закупят, обясни организаторката на кампанията. Ако имате близък, приятел или просто съсед, за когото  знаете, че е в затруднено положение - вземете му храна от тук или просто ми пишете, за да напълня една чанта, каза още Станислава.

Това е поредната кампания, която Станислава Петрова от Баня организира за хората в нужда. За близо две години тя инициира няколко акции, посветени на Великден и на Коледа, като успя да обедини и дарители, и доброволци да разнасят храната.

Младата дама е психоложка, помага на родителите с семеен магазин, но посвещава и част от времето на благородни каузи за жителите на Баня.


Пазете се, пожела Станислава на своите съграждани.

Източник: marica.bg

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker