Пияни братя пребиха шурей, мятаха камъни и пиратки
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 08 Януари 2021 17:03

Грозни сцени са се разиграли между роднини край Пловдив, научи „Марица“ от свои източници. Скандалът е станал малко след 22.30 часа в първия ден на 2021 година в карловско село.

Двама братя се напили жестоко и тръгнали към апартамента на шурея си, който бил със съпругата си.  Отишли пред дома  и започнали да сипят люти псувни. Той не обърнал внимание, тъй като подобно поведение пияните до козирката имали и друг път. Братята се ядосали, че са игнорирани и единият започнал да мята камъни, пиратки и каквото му попадне по прозореца. Шуреят излязъл през блока, за да сложи край на грозните сцени, но почерпените му се нахвърлили и го пребили. На мястото се струпали хора и започнала саморазправа. Съседи се обадили в полицията и на място пристигнал патрул. Агресията на братята се прехвърлила и към униформените. Последвали арести и глоби.

Побойниците били изправени пред Районния съд в Карлово, където заявили, че не си спомнят нищо от случилото се. Обяснили, че конфликтът бил предизвикан от факта, че шуреят се разправял с баща си предната вечер.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker