Горни Домлян събира книги за учениците от 1. до 12. клас. Нека дарим от сърце!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 02 Март 2021 17:09

В Горни Домлян започна кампания за събиране на нови и стари, добре запазени книжки от задължителната литература за учениците от 1 до 12 клас, за да зарадват и подпомогнат децата от селото. Организаторите приемат и друга литература.

Днес повече от всякога трябва да възпитаваме децата на интерес към четенето, защото са по склонни да прекарват повече време в интернет, отколкото с книга в ръка, съобщи Ивелина Арабаджиева, която е инициатор на кампанията.  Библиотеката има съществена роля да осигури безплатен и лесен достъп до книгите. Тя играе водеща роля в насърчаването на четенето през различните възрасти. Такова средищно място в нашето село липсва, а имаме голяма нужда от него. В България от учениците се изисква да четат книги през лятото. Основната мисия ни е да направим мини Библиотека със задължителната литература за учениците от 1 до  12 клас, а в нашето селце те не са малко.

Вярваме, че заедно ще успеем да зарадваме децата.

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ !!!

Можете да направите вашето дарение чрез куриер или по пощата на следния адрес: с. Горни Домлян, ул.“9-ти Септември“ №21, Кметство Горни Домлян. Лице за контакт: Ивелина Арабаджиева, 0888206846.

Доставката се поема от подателя.                

Или на място в Кметство село Горни Домлян,общ.Карлово.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker