15 годишен задигна джипа на бизнесме от Хисаря! Да се разходи!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 20 Април 2021 10:23

15-годишен подкара джипа на предприемач от Хисаря, но полицията го спипа.  

При поредно дежурство на местните униформени, покрай патрулния автомобил преминал черен джип без регистрационни номера. Полицаите разпознали колата на местен бизнесмен, който се занимава с дърводобив.

С пуснати светлини те последвали джипа, който се движил между селата Старосел и Паничери. Когато настигнали колата се оказало, че зад волана е 15-годишен младеж.


Момчето и семейството му се преместили от сливенското село Градец в Хисаря, за да припечелват пари. Намерили препитание при местния предприемач. Джипът, без номера, бил паркиран в близост до язовир, на който бизнесмена бил арендатор. Момчето, знаело къде шефът му държи ключовете, взело ги и подкарало возилото по оживения междуселищен път.

Случаят е докладван на прокуратурата, по чиито указания е започнато досъдебно производство за управление на нерегистрирана кола.

По информация от разследващите, това не е първата криминална проява на тийнейджъра. 15-годишният е добре познат на комисията за противообществени прояви в родното му село Градец, която работи с малолетни и непълнолетни, извършили престъпления в ранна възраст.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker