Започва новият творчески сезон на читалище "Св. св. Кирил и Методий" в Баня
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 08 Септември 2021 17:47

Започва  новият  творчески сезон 2021/2022 г. на НЧ „Св.Св. Кирил и Методий -1914г. „ –гр.Баня, с представяне на услуги и дейности пред общността, с иновации, както реални, така и онлайн, съобразени с новите епидемични условия.  
Благодарение на проект от Платформа АГОРА по проект „ДАР - Дигитални Алтернативи за Развитие”, # ACF/699, финансиран по Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, с проведените три модула и тематични  уебинари:  "Нови канали, умения и маркетинг” и "Социални мрежи + и -"  на д-р  Галин Бородинов , „Привличане на нови публики във време на социална изолация” на д-р Силва Хачерян  и „Дигитализация” на  Инж. Георги Петров, придобихме знания и опит  за дистанционна работа и онлайн услуги, които можем да приложим в работата си.
Обучението по трите модула дава своите резултати за привличане на нови публики и популяризиране на дейностите на читалището.
Благодарение  наученото по време на уебинарите, успяхме да пресъздадем празника на гр.Баня /25 - 28 август 2021г./ с много снимки и видео излъчвания по време на събитията:   
- „Обичаме да творим”- „Летни работилници”  с  художничката Аглика Петрова -  гр.Пловдив
– „Земетръс” –Младежки драматичен театър „Матей Икономов”  при НЧ „Иван Вазов” -1871 - Сопот
– „Класика и фолклор” , с участието на децата в Летните занимания по танци и Индивидуалните изпълнителки: Мила  Игнатова –пиано  и   Йоана Стоимирова  -цигулка
– Рисунка върху асфалт „Рисувам  моя град”
–Откриване на интерактивни и образователни  игри в парка – изработени от Аглика Петрова   Евгени Петров
- Откриване на празника и Фолклорно надиграване и надпяване „Средногорска плетеница”
Времето на социална изолация доказа, че читалищата и обществените библиотеки продължават да бъдат предпочитан партньор и новатор като използва възможностите, предлагани от дигиталната среда за достъп на потребителите си до нужната им литература и участието им в Групите на художествена дейност. Потребителите получават справочна информация, след запитвания на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и социалните  мрежи.
Заповядайте при нас!
Показваме част от приложеното в действие!
1 коментар

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker