Кабаиванов с добри новини след среща с председателя на УС на АПИ
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 28 Септември 2021 18:13

На 28.09.2021 г. кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов проведе работна среща с инж. Ивайло Денчев -  и. д. председател на УС на АПИ, която беше планувана в МРРБ миналата седмица с министър Виолета Комитова. На срещата кметът постави

 

няколко въпроса, решението на които е важно за осъществяването на транспорта на територията на община Карлово.
1.    Необходимостта от основен ремонт и рехабилитация на ул. „Теофан Райнов“, част от републикански път І-6 на територията на град Карлово с дължина от 3 600 м., по който минава основният пътен трафик на подбълканския път.
2.    Необходимостта от основен ремонт на пътна отсечка от републикански път ІІ-64, която представлява връзка на ул. „Индустриална“ в гр. Карлово с път ІІ-64.
3.    Пътните връзки на собствениците на имоти, разположени в страни от републикански път І-6, в частта си между изхода на гр. Карлово посока София и местността „Кантона“.
Инж. Денчев пое ангажимент да бъде включена в Програмата за ремонтните дейности на АПИ за 2022 г. отсечката от републикански път І-6 -  ул. „Теофан Райнов“; при подходящо време до края на тази година или пролетта на следващата да се ремонтира пътя към Индустриална зона, а за пътните връзки към частните имоти, разположени в страни от републикански път І-6, в частта си между изхода на гр. Карлово и местността „Кантона“, инж. Денчев е поел ангажимент, това да бъде първата работа на новия директор на Областно пътно управление Пловдив, който ще бъде назначен, след проведения конкурс.


 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker