Корнелия Нинова в Калофер: БСП единствена работи за промяна, стабилност и предвидимост
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 08 Ноември 2021 19:26

"Мнозинството от българските граждани днес искат промяна, но притиснати от кризите искат и сигурност, стабилност, предвидимост. Единствено БСП съчетаваме в себе си и двете". Това заяви на среща с граждани в Калофер лидерът на БСП Корнелия Нинова.
"От една страна, пет години

 

последователно и неотстъпчиво се борихме за промяна на модела ГЕРБ, когато той беше най-силен. Тогава днешните спасители мълчаха. А някои от тях бяха неразделна част от тази власт", е посочила Нинова. "От друга, в 46-то Народно събрание доказахме, че сме факторът на стабилност, принципност и диалогичност. Тогава някои от днешните "спасители" отказаха дори да дойдат на разговори с нас. Днес ние сме единствените, които обединяваме и двете - промяна и стабилност, защото знаем и можем да направим промяната, която да донесе сигурност и перспектива", е допълнила тя.
"Готови сме с ясни и конкретни мерки за първите сто дни за преодоляване на кризите и за подпомагане на семействата и бизнеса. Знаем как да овладеем цените, да помогнем на бедните, на младите хора и децата, да се погрижим за възрастните. Готови сме с работещи решения за българските фирми и земеделците. Никой няма да бъде изоставен сам в кризата. Ще се справим", е заявила председателят на БСП.
В срещата с граждани в Калофер са участвали и водачът на "БСП за България" за Пловдив-област Веска Ненчева, кандидати от левицата, кметовете на Калофер и на община Родопи Румен Стоянов и Павел Михайлов и кметове на населени места в област Пловдив. Всички те са били посрещнати с гайди и традиционни български шевици като подарък. От името на калоферци председателят на БСП е получила от прочутото розово масло. Тържественото посрещане е било съпроводено от пускането на 33 гълъба.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker