Елхата грейна, Кабаиванов със силно послание преди Коледа
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 04 Декември 2021 12:02

Коледният дух идва в Карлово, снощи грейнаха светлините на елхата и гирляндите по главните улици. С обратно броене десетки деца и възрастни заедно кмета на общината д-р Емил Кабаиванов и първата подгласничка на Царицата на розите Мария Чолакова отброиха мига, в който ярка светлина огря елхата.
„Предизвикателствата на

 

времето няма да спрат. Те са, за да ги преодоляваме с разбирателство, с вяра, с уважение и любов към близките! Затова трябва да бъдем силни като каменен бряг, в който вълните се блъскат и се разбиват. Добро настроение, весели празници и успех на всички – от най-малките до най-големите! Бъдете здрави!“, пожела кметът на Карлово.
В навечерието  на най-светлия празник Коледа и настъпването на Нова година да сме заедно с най-близките си хора, изпълнени с надежда  за по-добро бъдеще, бе посланието на Мария Чолакова.
В очакване да заблестят коледните светлини, поздрав към всички отправиха с празничните си изпълнения Вокална група „КарлоВойс“ и Военният духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.
Кметът Емил Кабаиванов заяви пред карловци че Празникът на розите през следващата година, посрещането на Коледа и всички празници на общината ще бъдат на обновения площад „20 юли“. Сега централното място на града е в ремонт, той ще бъде завършен напролет.
В традиционната церемония за запалване на светлините на елхата участваха председателят на Общинския съвет Доньо Тодоров, общински съветници, заместник-кметът Данка Люртова, секретарят на общината Стефан Стефанов, полковник Мирослав Костадинов – заместник-командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, кметове на населени места, първата подгласничка на Царицата на розата за 2021 година – Мария Чолакова, много жители на Карлово уважиха тържеството.
В очакване да заблестят коледните светлини, поздрав към всички отправиха с празничните си изпълнения Вокална група „КарлоВойс“ и Военният духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker