Наградиха художника Румен Читов за добрите му практики като учител
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 02 Май 2022 11:00

Карловският художник и учител Румен Читов бе награден за отлично представяне в Шестата национална научно-практическа конференция на тема „Добри педагогически практики в областта на образователната интеграция на деца и ученици от етническите малцинства“, проведена в Банско.

Конференцията, организирана от Министерството на образованието и науката и Синдиката на българските учители, уважиха Мария Гайдарова – заместник-министър на образованието и науката, д.ик.н. Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и Ивайло Златанов – началник на РУО – Благоевград.

На форума бяха обсъдени въпроси, свързани с образователната интеграция на деца и ученици от етническите малцинства, през призмата на шестте национални научнопрактически конференции. Преподаватели от различни населени места в България, разпределени в 4 зали, представиха номинираните практики.

Карловският учител по изобразително изкуство в ОУ „Райно Попович“ – Румен Читов, представи своята педагогическа практика и реализиран проект „Цвят и лист“ – втора обща изложба в Общинската художествена галерия, Карлово. В

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker