Ученичка стана кмет на Карлово за един ден
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 10 Май 2022 12:20

Екип от пет девойки, ученички в 8-ми клас на СУ „Васил Левски“, се включи в ръководството на Община Карлово в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от „Джуниър Ачийвмънд България“.

Тазгодишната кампания се проведе под мотото „Силата на един екип“.
Ивона Големджийска, Стела Трифонова, Надя Даскалова, Анна-Мария Враджева и Симона Цачева заеха ръководните позиции на кмета, председателя на Общински съвет, заместник-кмета и секретаря на Община Карлово.

Като екип те участваха в ежедневната работа на всеки един от ръководителите в Общинската администрация и се запознаха с дейността и функциите на местната власт.


В зала „Васил Караиванов“ председателят на Общински съвет Карлово - Доньо Тодоров представи дейността и местния законодателен орган.
Кметът д-р Емил Кабаиванов прие момичетата в кабинета си и приветства желанието им да се запознаят директно с дейността на ръководния екип на Общината.

Той ги запозна с примери от практиката и им пожела да бъдат инициативни, да не се отказват от целите си и да обичат града и страната.
Сертификатите за участие в инициативата „Мениджър за един ден“ връчи лично г-н Хенрик Мюнте – юридически съветник на президента на Конфедерацията на норвежките работодатели, който в днешния ден бе на работно посещение при кмета на Общината.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker