Ротари клуб Карлово и кметът Емил Кабаиванов откриха площадка с фитнес уреди
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 14 Юли 2022 19:30

Членовете на Ротари клуб Карлово и кметът на общината д-р Емил Кабаиванов заедно откриха нова спортна площадка с фитнес уреди. Нейното изграждане е  съвместна инициатива на Ротари клуб и местната власт. При реализацията на проекта

Общината предостави 100 кв.м свой терен в парк „Христо Проданов“ в Карлово. Неин ангажимент бе изграждането на фундамента на съоръжението и поставянето на ще постави и ударопоглъщаща настилка.

 

Закупуването на стрийт фитнеса и монтажът му са дело Ротари клуб Карлово.

Официалното откриване събра членовете на благотворителната организация и кмета на общината. До края на годината всеки член на Ротари, а защо не и всеки карловец да може да прави по едно коремно превъртане, хвърли ръкавицата към присъстващите бизнесменът Петър Ламбрев.

Пръв отвърна на предизвикателството Станислав Богоев. Той демонстрира на два пъти завидна физическа форма като направи трудното упражнение точно по правилата. Заместник-кметът Николай Цветков показа идеално набиране, а кметът Емил Кабаиванов обра овациите на същия уред. Той също демонстрира отлична форма и отправи покана към карловци да спортуват.

Стрийт фитнесът е поредния проект, който осъществяват съвместно Ротари Карлово и общината, припомни паст президентът Илко Копарански. Спортът и здравето са свързани, затова ще продължим да работим заедно в тази посока, подчерта президентът на Ротари Карлово Милена Везенкова. Последните две години ни напомни колко е важно здравето, посочи още тя.

Присъстващите почетоха паметта на ротарианеца Христо Тахчиев, който си отиде от този свят внезапно на 11 октомври миналата година. Той работеше всеотдайно за каузите, посветени на Карлово, припомни Илко Копарански.

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов благодари за поредния добър жест на Ротари Карлово и допълни, че заедно с членове на организацията обсъждат нови съвместни инициативи.

 

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker