Голям събор на плодородието в Анево
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 31 Юли 2022 08:18

В невероятна празнична обстановка премина празникът на плодородието 2022 в с. Анево. Николай Николов – кмет на населеното място, благодари за подкрепата и разбирането на всички жители на с. Анево. Като истински домакин традиционно и тази година кметът г-н Николов се беше погрижил за богата музикална програма с участието на оркестър „Тракийско настроение“, народната певица Пепи Христозова, танцова формация „Елика Пловдив“ и добре уредени бюфети с качествени мезета и питиета.

В словото на общинския кмет Деян Дойнов се очерта желанието за работа във всички сфери, както и благодарност за голямата ангажираност на аневци по всички проблеми, засягащи тяхното населено място. Той благодари на „ВМЗ“ ЕАД – гр. Сопот за тяхната добронамереност към културния календар на община Сопот.

Дойнов подчерта, че нещата не винаги се случват толкова бързо, колкото искат хората и спази обещанието си към аневци на масови мероприятия да обявява имената на общинските съветници, които са гласували „против“ и „въздържал се“, за да се развива региона. Той зачете имената на тези, за които партийните принципи са по-важни от развитието на с. Анево и град Сопот, а именно „против“ – председателя на общински съвет Сопот Нели Пенева и общинските съветници от ГЕРБ Галина Белезирева, Георги Григоров, Марин Бодуров - ВМРО, Пепа Попова и Станислав Стоенчев от БСП.

Аневци пожелаха на Николай Николов и Деян Дойнов да продължават да работят в същия дух, защитавайки техните интереси.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker