Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд с три награди от конкурса "Бургас и морето"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 31 Юли 2022 08:24

Невероятен успех постигнаха младите изпълнители Дани Илиева от Карлово и Емин Ал-Джунейд в конкурса "Бургас и морето". Дуетът спечели първа награда на жури, наградата на онлайн слушателите и награда за текст на песента “Не те забравям”"Бургас и морето”. Това предизвика незабравими емоции и впечатляващ успех на песента “Не те забравям”, съобщи Анита Илиева, майка на Дани и ръководител на формацията "Карловойс".


Автор на

 

музиката и аранжимента на прекрасната песен  е композиторът Ефтим Чакъров. Поетът Красимир Трифонов подреди думите във въздействащ текст! Младите Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд я представиха вълнуващо пред препълнената зала на Летния театър в Бургас, наравно с още 11 нови български песни! И впечатлиха! Невероятен успех:

Колко вълнение и бурни емоции споделихме заедно! Колко много хора показаха подкрепа, обич и приятелство към младежите! Колко добри думи от познати и непознати чухме!…
И като родител и като учител искрено и дълбоко благодаря на всички, които бяха до Дани и Емо по пътя на сбъдване на тяхната мечта, но дълбоката ми признателност отправям към Ефтим Чакъров, който повери тази красива песен на талантливите младежи! Това е пътят! За да го има прехода към голямата сцена, приемствеността и за да пребъде хубавата българска песен!
Благодаря отново на всички за подкрепата и за вярата в Дани и Емин, сподели още Анита Илиева.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker