Розалин Петков е кандидат за народен представител на ГЕРБ от Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 30 Август 2022 07:36

36-годишната Десислава Трифонова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР-Пловдив област за парламентарния вот на 2-ри октомври, преди заедно с областния координатор Георги Мараджиев да регистрират листата с кандидати за народни представители.

С тях бяха и част хората, които ще се борят за вота на жителите на област Пловдив – вторият в листата Д-р Иван Червенков, третият – представителят на СДС – Йордан Кръстанов, четвъртият-представителят на католическата общност от Раковски - Младен Шишков, петият – Розалин Петков, както и Надежда Игнатова – от Йоаким Груево, Сузана Алекова – юрист от Кричим.

"Кампанията ни ще бъде позитивна и открита, близо до хората, както винаги, ще бъде по въздух, суша и земя.

За пореден път даваме път на младите, образовани и умни хора и нашият водач е доказателство за това. В листата ни също има много младежи с опит и знания, на които ние разчитаме.

Вярваме, че и този път ще сме победители и ще извоюваме 4 мандата, както през 2017 година. На държавата и трябва сигурност и стабилност и само ГЕРБ има компетентността и знае как да се справи с хаоса и кризите в страната."- каза Мараджиев.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker