Деян Дойнов представи кандидатите за общински съветници от листата "Бъдеще за община Сопот"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 09 Февруари 2023 16:12

Днес кметът на община Сопот Деян Дойнов и кметът на село Анево Николай Николов представиха кандидатите за членове на новия общински съвет в община Сопот. Листата на „Бъдеще за община Сопот“ за

 

управленски мандат 2023-2027 г.  е:

1.    Деян Дойнов
2.    Анелия Бочева
3.    Антонина Цочева
4.    Фратьо Куртев
5.    Пепа Урумова
6.    Катя Адърска
7.    Сюлейман  Биджов
8.    Младен Димитров
9.    Георги Алексиев
10.     Григор Скърцалов
11.     Станислава Делидимова
12.     Станко Лучев
13.     Петър Кръстанов
14.     Борис  Стефанов
15.     Димитър Блянтов
16.     Цвятко Дойчинов
17.     Ангел Камбов

Това е отборът на победителите, хора с разнородни познания и умения, обединени в едно, които ще допринесат за по-доброто развитие на общината в мандат 2023-2027 година, заяви Дойнов. Не веднъж сме доказали, че не се съобразяваме с партийни заповеди и интереси, когато става въпрос за просперитета на Сопот и Анево. Оставяме вратата отворена за всички политически партии, които имат желание да ни подкрепят без да си правят тяснопартийни сметки, каза още той.
„От изключителна важност освен хора в изпълнителната власт, да има мнозинство в общински съвет, което да подкрепя всичко това, което искаме да реализираме в интерес на нашите жители“ потвърди кметът на село Анево Николай Николов.
От опита, който имам, знам, че добрите идеи за Сопот трябва да доминират над личностното его и тяснопартийните интереси на определени хора, заяви Анелия Бочева. Катя Адърска увери, че „няма да пестим усилия, за да продължим да развиваме социалната и образователната инфраструктура още по-добре“. „Вярвам, че когато нещата са съчетани и управленски, и правно има какво да се направи за бъдещето на общината.“, сподели Антонина Цочева. Фратьо Куртев изрази своята надежда за продължаване и надграждане на постигнатото, а Станислава Делидимова изказа готовност за неуморна работа в областта на спорта.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker