Кабаиванов връчи ключа на нов автомобил на Районното в Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 18 Февруари 2023 19:02

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов връчи ключа на автомобил Дачия Сандеро на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев. Колата е предназначена за Районното полицейско управление в Карлово.

На събитието, състояло се на 18 февруари, присъстваха ръководството на Карлово, областният управител Ангел Стоев, директорът на ОД МВР Пловдив – старши комисар Васил Костадинов, началникът на Районното управление в Карлово – главен инспектор Сълко Литов, командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада – бригаден генерал Маргарит Михайлов, ръководният екип и служители от РУ.
Д-р Кабаиванов благодари чрез вътрешния министър на целия екип на Районното управление за отличното взаимодействие с Общината и за всеотдайната денонощна работа, като припомни участието на органите на реда в преодоляване на бедствието на 2 септември 2022 година.
Министър Демерджиев връчи на кмета на Карлово почетен плакет на МВР, а д-р Кабаиванов му подари един от символите на града - златна значка с лика на Апостола.
Новият автомобил ще бъде ползван от сектор „Криминална полиция“ и ще е изключително полезен за работата на служителите, каза главен инспектор Сълко Литов. Той пръв се увери в качествата на автомобила, след като получи ключа от вътрешния министър.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker