Битката започна, голям наплив за участие в конкруса "Царица на розата"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 16 Март 2023 14:20

34 девойки се явиха на кастинг за конкурс-спектакъл „Царица на розата“ Карлово 2023 г., който се проведе на 15 март в зала „Васил Караиванов“. Комепетентно жури в състав: Димитър Бакърджиев – скулптор; Румен Стоянов – ръководител на театър „Елена Снежина“, Петя Найденова – началник на отдел „Образование и култура“; Лия Каменова – дизaйнер, представителки на Асоциация „Царица на розата“ и Христина Балкова – фотограф, оцени момичетата, като им задаваше непринудени въпроси, свързани с техните мечти, представи за живота, мироглед и възпитание. Журито определи 16 красиви и артистични девойки, които да продължат в надпреварата за престижната титла.

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави всички участнички в кастинга и им пожела успех в предстоящия конкурс.

В изминалите 20 години никога не са изразявали желание за участие толкова много момичета. Община Карлово отправя своята благодарност към Асоциация „Царица на розата“ и тяхната инициатива, която неимоверно допринесе за насърчаването на девойките да се престрашат и да се запишат на предварителния кастинг.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker