Канят децата да празнуват 1 юни в Горни Домлян
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 22 Май 2023 16:51

Неформална група "Задено за Горни Домлян" кани  деца, родители, баби, дядовци и приятели заедно да отпразнуват най-слънчевия детски празник - Международния ден на детето със специалното парти. На 28 Май от 11.00 ч. на Центъра в село Село Горни Домлян ще се впуснете в едно незабравимо щуро приключение.
Наши гости ще бъдат Fit-Zone гр.Карлово с Pavlina Stefanowa и Майсторче гр. Пловдив.
- тренировка по табата заедно с Fit-Zone-Fit&Fun studio - Карлово /Табата е интензивна, интервална тренировка за цялото тяло, която не само помага за добрата физическа форма, подобрява силата и издръжливостта, но и допринася за доброто настроение под ритъма на енергична музика./
Облекло: спортно и маратонки
МАЙСТОРЧЕ е иновативна творческа работилница, в която всеки може да развие креативността си, като изработи свои собствен талисман. Дава шанс на малчуганите да работят с най-различни инструменти и да си развият въображението със собствено творение.
Заредете се с настроение за една пъстроцветна детска фиеста, изпълнена с много смях, забавления и игри.
Малки и големи деца желаещи да бъдат част от веселието нека се запишат в Кметството в село Горни Домлян или при Ивелина Арабаджиева най-късно до 25.05.2023г. 10,00 лева за дете.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker