С Детски футболен турнир започна честването на 100-години ФК „Левски“ Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 03 Юни 2023 14:14

С детски футболен турнир започна честването на 100-годишнината от създаването на ФК „Левски“ Карлово на новоизграденото по програма HatTrick V на УЕФА футболно игрище в града. В състезанието участваха

 

четири отбора:  ОФК „Левски - Карлово“, Футболна академия Карлово, ПФК „Локомотив“ Пловдив и ПФК „Ботев“ Пловдив. Заслуженото първо място бе завоювано от ПФК „Локомотив“ Пловдив.


Специален гост на събитието бе легендарният нападател и технически директор на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо. Той поздрави всички деца, награди победителите и връчи плакет на кмета на община Карлово и председател на УС на ОФК „Левски - Карлово“ – д-р Емил Кабаиванов, посветен на 100-годишния юбилей.


„Млади футболисти, във вас ни е надеждата за по-добри години и постепенно „Левски - Карлово“ да изкачва нивата към професионалния футбол…“ – бяха част от думите на кмета към най-малките футболисти на карловския тим.


На второ място се класираха децата от Футболна академия Карлово, а на трето и четвърто място - ПФК „Ботев“ Пловдив и ОФК „Левски - Карлово“.
На събитието присъстваха също: председателят на зоналния съвет на БФС Пловдив – Огнян Станков, Атанас Узунов и директорът на детско-юношеската школа на „Ботев“ Пловдив – Трифон Пачев.


 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker