В Карлово започна "Водопада фест"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 22 Септември 2023 16:36

В Карлово започва „Водопада фест“, празникът се организира от Соник Старт и Община Карлово. От 22 до 24 септември на пешеходната зона на ул. "Водопад" гостите на фестивала ще могат да опитат разнообразни кулинарни изкушения и да станат част от редица забавления.
Карловци и посетителите на града ще се насладят

 

на изпълненията на магическите улични музиканти Симеон Германов и Янко Константинов. Всеки, който желае, може да  участва в игри и творчески занимания за малки и големи, организирани от Соник Старт.
Проявите започват още в петък на площад "20-ти юли"
В 17:00 ч. е премиера на кулинарна книга "Фантазията - най-великата подправка" на д-р Костадин Шанков.
Вечерта от 19.30 часа в салона на читалище „Васил Левски – 1861“ е предпремиерна прожекция на "Записки по едно предателство" - игрален филм на режисьора Георги Дюлгеров и среща с актьорите Пламен Димов и Иван Николов
Празникът „Водопада фест“ продължава в събота, 23 септември. От 10.00 часа на площад "20-ти юли" ще има демонстрация от пекари.
От 11:00 до 13:00 ч. е интересното кулинарно приключение. в което  шеф ще е кметът. В него ще участват кметът на община Карлово на д-р Емил Кабаиванов,  Димитър Стефанов /Тутракан/, Цонко Цонев - Кметъла /Каварна/
В 20:00 ч. е началото рок концерт на  група"Фондацията".
По време на празника по улица „Водопад“ ще бъдат разположени няколко шатри – за арт произведения, шатра"Моят свят е част от твоя" и шатра "Приказни герои".

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker