Съветниците в Сопот заляха кмета Стоенчев с питания
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 29 Ноември 2023 13:32

Съветниците от ОбС Сопот поставиха редица питания към кмета на общината Станислав Стоенчев. Основните питания бяха за изразходвани в повече средства за Сдруженията на собствениците от предвидените 600 хиляди лв., отпуснати на Сдруженията по решение на местния парламент.

Какви средства са необходими за изграждане на мостови съоръжения върху реките на територията на общината, какви съдебни дела са заведени от и срещу община Сопот,какви са адвокатските хонорари, бяха сред други въпроси, отправени към съм кмета. Имаше въпрос и за арбитражните дела.

На всички зададени въпроси Станислав Стоенчев ще отговоря писмено, съгласно Правилника на ОбС, на следващото редовно заседание.

Бяха разгледани четири докладни и приети четири решения с пълно мнозинство. Те касаят Капиталови разходи за ДГ "Роза" за закупуване на климатични системи и ремонт на котел,Изменение на решение във връзка с ОП "Грижа в дома", Приемане за сведение изпълнението на бюджета на общината и смеките за средства от ЕС към 30. 06. 2023 г., Определяне на делегат от ОбС Сопот за Общото събрание на НСОРБ.

Беше делегат беше избран председателят на ОбС Нели Пенева, а в случаите, когато отсъства, ще я представлява заместник-председателят на ОбС Сопот Иван Якимджийски.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker