Ритейл парк Карлово с благородна иницитива за децата от карловско училище
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 30 Ноември 2023 16:06

Светлините на най-голямата елха на територията на община Карлово ще бъдат запалени на 5 декември в 17:30 часа. Коледното дърво се намира на паркинга на Ритейл парк Карлово / на територията на бившето предприятие БАМЕКС/, а всички желаещи да присъстват са добре дошли, съобщават организаторите.Събитието ще бъде съпроводено от музикална програма и много изненади.

Вечерта, в която елхата ще засия не избран случайно - 5 декември е Денят на доброволеца. Събитието ще бъде своеобразен старт и на благородна инициатива, която собствениците на търговския комплекс са решили да подкрепят.

За периода от 5-ти до 25-ти декември в магазина на търговска верига “Зора” в рамките на комплекса, ще бъде разположена кутия за дарения. Средствата, събрани до Коледа, са предназначени  за ремонт и изграждане на изкуствена  стена за катерене в СУ”Христо Проданов”.

Училището, носещо името на големия алпинист, изкачил връх Еверест, е от малкото разполагали с подобно съоръжение. Повече от 15 години то е неизползваемо. Идеята за изграждане на стена за катерене във физкултурния салон на учебното заведение е на училищното настоятелство.

“Целта ни е да помогнем за случването на едно добро дело, в което ние самите ще се включим. В момента стената не може да се ползва, а за училището е трудно да отдели средства за нова. По Коледа се случват чудеса и сега всички ние имаме възможност да сме част от коледното чудо за децата от СУ”Христо Проданов”, посочиха от управата на Ритейл парк Карлово.

Заповядайте на 5 декември заедно да се потопим във вълшебството на коледната магия и да дадем началото на предстоящите празници. И нека всеки, който има желание и възможност, да се включи в инициативата.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker