Детският отбор на ОФК „Левски – Карлово“ стана шампион в Областното първенство
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 04 Декември 2023 08:21

Детският отбор на  ОФК „Левски – Карлово“ завърши първи в класирането на есенния полусезон 2023/2024 в Областното първенство за Футбол 7.

Момчетата от общинския клуб, водени от треньора Иван Шахънски, изиграха последния си мач от първенството отново с победа срещу ФК „Велд“ Пловдив, като резултатът бе 4:0. Това ги класира на първо място в ОГ Пловдив Футбол 7 U11 Група В.


Малките футболисти на Иван Шахънски от Карлово са на първо място с актив от 31 точки, като в 11 мача записаха 10 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 63:11.

На второ място остава отборът на ФК „Велд“, а на трето – ФК „Траките“ Скутаре. В тази областна група участват общо 12 отбора, като само два от тях са общински, а другите клубове са частни.  
Децата на ОФК „Левски – Карлово“ набор 2013 – 2014 г. са един от трите отбора на Детско-юношеските школи, които клубът подготвя за мъжкия отбор.

Стефан Стефанов – секретар на Община Карлово и изпълнителен директор на ОФК „Левски – Карлово“ поздрави треньора Иван Шахънски и всички малки футболисти, които с неуморния си труд завоюваха заслужено първото място.

Той пожела също на младите спортисти здраве и много нови успехи в тренировъчната и състезателна дейност. За отличното представяне отборът ще бъде награден със спортни екипи, осигурени от УС на „Левски – Карлово“.

Клубът подсигури още 12 прожектора, които ще бъдат поставени на новото тренировъчно игрище в Карлово. Така то ще отговаря на всички условия за провеждане на тренировки по всяко време.



 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker