Туристическият бал в Карлово със 180 участници и силна подкрепа за хижите в Балкана
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 07 Март 2024 14:26

Благотворителен бал в Карлово събра 180 организирани туристи и планинари. Да ги подкрепят и дадат своята лепта за поддържането на карловските хижи, на бала дойдоха гости от Пловдив, Сопот и град Раковски.

Проявата е традиционна и се провежда в началото на март вече за 14-и път.

Всяка година  туристическо дружество „Васил Левски“ организира бала и обявява каузата,

за която се събират средствата. Тази година приходите ще бъдат насочени за поддържане на материалната база на хижите „Хубавец“, „Балкански рози“, „Васил Левски“, „Равнец“ и "Свежен", обяви секретарят на дружеството Ангел Рунташки.

Своята подкрепа дадоха и карловски занаятчии и художници. Те предоставиха картини и сувенири за разпродажба на търг. Към приходите от наддаването на предметите бяха добавени и парите от продажбата на огромната торта, чиято стойност надхвърля 1000 лева.

В продължение на 13 години благотворителният бал на ТД "Васил Левски" събира между 12 000 и 20 000 лева. През този период с приходите бяха извършени значими ремонти на карловските хижи - изграждане на санитарни възли на "Васил Левски", ремонт на "Балкански рози" и "Равнец", подобряване на водохващането на обектите.

На бал като на бал - много танци и забавления изпълваха залата, каза още Ангел Рунташки. DJ Батата, вокална формация „Карловойс“ с ръководител Анита Илиева и формация на ансамбъл „Родова долина“ създадоха неповторима атмосфера и красиви спомени.

Благотворителен бал в Карлово събра 180 организирани туристи и планинари. Да ги подкрепят и дадат своята лепта за поддържането на карловските хижи, на бала дойдоха гости от Пловдив, Сопот и град Раковски.

Проявата е традиционна и се провежда в началото на март вече за 14-и път.

Всяка година  туристическо дружество „Васил Левски“ организира бала и обявява каузата, за която се събират средствата. Тази година приходите ще бъдат насочени за поддържане на материалната база на хижите „Хубавец“, „Балкански рози“, „Васил Левски“, „Равнец“ и "Свежен", обяви секретарят на дружеството Ангел Рунташки.

 

Своята подкрепа дадоха и карловски занаятчии и художници.

Те предоставиха картини и сувенири за разпродажба на търг. Към приходите от наддаването на предметите бяха добавени и парите от продажбата на огромната торта, чиято стойност надхвърля 1000 лева.

В продължение на 13 години благотворителният бал на ТД "Васил Левски" събира между 12 000 и 20 000 лева.

През този период с приходите бяха извършени значими ремонти на карловските хижи - изграждане на санитарни възли на "Васил Левски", ремонт на "Балкански рози" и "Равнец", подобряване на водохващането на обектите.

На бал като на бал - много танци и забавления изпълваха залата, каза още Ангел Рунташки.

DJ Батата, вокална формация „Карловойс“ с ръководител Анита Илиева и формация на ансамбъл „Родова долина“ създадоха неповторима атмосфера и красиви спомени.

 

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker