Още решения на Общинския съвет от заседанието 25 април
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 29 Април 2024 07:08

ОбС даде възможност кметът на Карлово да предприеме действия за партньорство с ръководството на Тракийския университет в Стара Загора по проектно предложение „Загора, устойчив водорден регион“, подадено по конкурсите на съвместното предприятие „Чист водород“ към рамкова програма „Хоризонт Европа“ на ЕС в областта на научните изследвания и иновациите за периода 2021-2027 г. Проектното предложение е получило одобрение от Европейската комисия, поясни д-р Кабаиванов.

Общинските съветници приеха: Наредба за предоставяне на финансови средства от бюджета на Общината за финансиране на инициативи и проекти на организации в сферата на младежките дейности; Правилник за изменение на Правилника за финансово подпомагане на семейства и двойки с репродуктивни проблеми; отчет за изпълнение на Общинската програма за закрила на детето за 2023 г. и програма за настоящата година.

Разгледани и гласувани бяха докладни записки, свързани с разпореждане с имоти – общинска собственост.

Всички решения, взети на редовното заседание на 25 април, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Община Карлово в законоустановения срок.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker