Избрано от нашата поща: Улиците в града са под всякаква критика!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 19 Април 2014 12:40

Здравейте!

Искам да повдигна една до болка позната тема, която илюстрирам с малко снимков материал, и да апелирам за внимание към състоянието на уличната мрежа в Карлово! Улиците в града са под всякаква критика! Сериозен ремонт, от който да има траен резултат, не е правен вече не помня от кога. Само предизборно се запълва по някоя дупка, и то с такава технология, че след няколко седмици дупката зейва с нова сила и размери! Искам да знам кога общината възнамерява да предприеме повсеместен ремонт, защото движението в почти целия град вече е крайно затруднено, а търпението на гражданите е на изчерпване! Чупим колите си ежедневно, но и без друго те скоро ще станат непригодни за каране в такива условия и тогава може би ще трябва да си купуваме луноходи!

Снимките, които ви изпращам, са само от няколко метра на четири пресечки, образуващи четири кръстовища около една квартална градинка (тук дори и предизборно запълване не е имало!). Но положението е подобно в целия град, да не говорим за околните села, където нещата са трагични. Дупките са вече толкова много, толкова големи и дълбоки, че скоро няма да можем да се прибираме с кола до вкъщи и да я вкарваме в гаража. Защото дупките са навсякъде – по средата на улицата, до бордюрите, пред гаражите… Но най-неприятни са тези на кръстовищата – просто няма как да се избегнат! Както се вижда от снимките, на места дори няма отчетлива дупка, а направо липсва огромна част от асфалта… А някои дупки са запълвани с цимент – беше самоинициатива на работниците, които направиха градинката преди няколко години с останалите им материали. Оттогава ремонт в квартала не е правен, а и циментът вече не помага!

Ще се радвам много, ако публикувате сигнала ми, та дано се трогнат малко местните ни управляващи и да си припомнят защо са избрани на съответните постове и какви са задълженията и отговорностите им към града и хората в него!

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker