Еделина Кънева и Орлин Павлов пеят в Карлово! Вижте още!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 21 Август 2014 19:17

Любими песни и мелодии с лятна тематика включва премиерният проект „Не си отивай, лято!” с талантливия Орлин Павлов, примата Еделина Кънева и оркестъра на Пловдивската опера. Жителите на Карлово ще се насладят на концерта в Лятното кино в града на 3 септември.
Еделина Кънева, която изпълни поп-хита „Светица и грешница” със Софи Маринова, е солист на Музикалния театър в София. Орлин Павлов е познат с участието си в група „Кафе”, редица телевизионни формати и български филми. Актьорът участва и в летния филмов хит „Живи легенди” на Ники Илиев.
Изненада за публиката ще бъдат сюитата от летни български хитове, както и от испанския филм „Синьо лято”.  Подарък ще са още песните „In The Summertime” на Мънго Джери и „Лятото” от Стефан Диомов, който е създател на „Тоника”.  За почитателите на класическата музика са подбрани обичани пиеси като Лунната соната, Юни от Чайковски и Лято от Годишните времена на Вивалди.  Орлин Павлов и Еделина Кънева ще изпълнят и откъси от мюзикъла „Брилянтин”.  Програмата включва джаз класики от Гершуин и от репертоара на Франк Синатра.
Оркестрациите отново са дело на Левон Манукян и Гого Милтиядов. Те преработиха и руските песни за концерта на Руслан Мъйнов, който взриви Карлово!
Билети за летния концерт „Не си отивай, лято!” се продават на касата  читалище „Васил Левски” в Карлово.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker