Пламен Славов трети в областната листа на БСП
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 23 Август 2014 16:55

27-годишния Галин Дурев, политолог, докторант от Софийския университет е втори в листата на БСП за Пловдивска област, трети е  Пламен Славов – народен представител в 42 НС и  Председател на Парламентарната комисия по вероизповедания и парламентарна етика,  след него  е  Атанас Телчаров- Председател на  Младежкото обединение в област Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Областния съвет на червените. Петър Мутафчиев, депутат в няколко поредни парламента и бивш министър на транспорта, си е направил самоотвод, заявявайки пълна подкрепа за левицата.
В листата са включени  специалисти и експерти в социалната сфера, местното самоуправление, екология и земеделие, като е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот.
В  листата е спазено  и регионалното представителство- в първата шестица са представители на големите общини Карлово и Асеновград, но и малките общини  - Сопот и Брезово   за първи път имат свои представители в първата шестица, като в нея влиза и председателят на Общинския съвет на БСП Брезово Милко Сарафов.
Окончателния вариант на листата на БСП- лява България за 17 МИР област Пловдив ще бъде утвърдена на заседание на  Националния съвет на БСП.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker