Пловдивските рокери отказаха шествие до Розино
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 26 Септември 2014 10:51

Нито един клуб от пловдивското мотобратство няма да се включи в обявеното вчера шествие до Розино, в защита на пребития Георги Рогачев, съобщи водачът на "Вагабонс" Малено за TrafficNews.bg.

Събитието бе обявено вчера от председателят на мото-клуб „Траки” – Сопот Стоян Халата, който бил домакин на проявата. Той съобщи , че в събота очаква 1000 мотора, които да се включат в шествието протест.  "Разговарял съм с всички клубове и хора от Пловдив там няма да има. Излишно е да се нагнетява напрежение. Нека полицията и прокуратурата да си свършат работата" коментира Малено.

Георги Рогачев бе пребит от двама мъже от Розино, след сканадал за 20 лева, станал на неговата бензиностация. В разправията между 52-годишният Николай Сребрев и Георги се включил по-малкия брат на Георги – Николай Рогачев. Той нанесъл удар в лицето на Сребрев, а Георги извадил автомат „Калашников” и стрелял около 20 пъти. Малко по-късно Сребрев се върнал с подкрепление и пребили Георги. Изминаха близо две седмици от побоя, бизнесменът все още е в кома.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker