Мега спорт интернешънъл със здравословни и безопасни условия на труд
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 28 Септември 2014 18:34

„МЕГА СПОРТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ“ ООД приключва успешно изпълнението на

проект BG051PO001-2.3.03-0446 „Подобряване на здравословните и безопасни условия на труд в “Мега спорт интернешънъл” ООД“

В периода от 1.10.2013 г. до 30.09.2014 г. „Мега спорт интернешънъл“ ООД изпълнява проект договор ESF-2303-06-11018 „Подобряване на здравословните и безопасни условия на труд в “Мега спорт интернешънъл” ООД“. Проектът се осъществява в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, приоритетна ос 2 „Повишаване на производителността и адаптивността на заетите“ в основна област на интервенция 2.3 „Подобряване на условията на труд на работното място“ и схема за предоставяне на БФП BG 051 PO001-2.3.03 „Безопасен труд“. Бюджетът на проекта е 120 188,40 лв.В рамките на проекта бяха проведени необходимите процедури и избрани изпълнители за съответните дейности. Успешното реализиране на дейностите доведе до постигане на общата цел на проекта: Подобряване на условията на труд в Мега спорт интернешънъл ООД и повишаване на ефективността на производството при спазване на нормите и изискванията на законодателството по безопасност и здраве. В рамките на проекта е разработен и недрен е стандарт BS OHSAS 18001:2007, дружеството е сертифицирано по стандарт BS OHSAS 18001:2007, извършен е Анализ на моментното състояние и проектиране на организацията на трудовата дейност в Мега спорт интернешънъл ООД, бяха доставени и монтирани колонни климатизатори за подобряване микроклимата в предприятието.Реализирани са и заложените дейности по публичност и информация.

Всички дейности по проекта са реализирани качествено и в срок и гарантират устойчивостта на постигнатите резултати. Заложените в проекта цели, резултати и индикатори за изпълнени.

„Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Мега спорт интернешънъл“ ООД носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Агенцията по заетостта.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker