Хайде на картофения празник в Клисура!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 15 Октомври 2014 19:00

Приятели, повечето от Вас знаят, че в Клисура се провежда Празникът на картофите. Така започва поканата, която кметът на Клисура отправя към всички, които ценят, познават Празника на картофите, а и към онези, които още не са били в края на октомври в градчето и не са се радвали на изобилието на вкусните зеленчуци, които се раждат там. Това е вторият наш голям празник. Необичаен и неповторим по своята същност, той е посветен на плодородието и благополучието, олицетворява богатството на уникалната клисурска природа. 
През настоящата година празникът ще се проведе на 25 октомври от 11.00 ч. , пише още в поканата.
Каним всички почитатели на най-древната земеделска култура – картофа, тези които се занимават с картофопроизводство, развиват се в областта на земеделието или кулинарството, или просто ценят българските традиции и обичаи. Всеки ще има възможността да се срещне със своите приятели - земеделски стопани или майстори-готвачи, за да направи равносметка на постигнатото и да обмени опита и знанията си. Най-хубавото в празничния ден е това, че ще можем заедно да се насладим на вкусните клисурски картофи с по чаша бира и да се повеселим.
Заповядайте, приятели във винаги очакващата ви гостоприемна Клисура! Заедно да изживеем приятните мигове на Празника на картофите, приканват организаторите на феста.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker