Софиянец грабва барабана на Дийп Пърпъл
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 21 Октомври 2014 16:45

Симеон Гетов от София грабва предната част от барабана на Дийп Пърпъл. Снощи пет минути преди 19.00 часа той вдигна цената на 1400 лева и остави далече зад себе си най-активните участници в наддаването Ангелина Присадова и Борис Бонкин. Вече текат последните 48 часа, времето, в което той трябва да внесе сумата по дарителската сметка за лечението на Силвия Петрова от Сопот.

Търгът за предната част на барабана на рок легендатата Йън Пейс от Дийп Пърпъл върви on line повече от месец. Той е организиран от Шарлийн Бардфорд - Чарли и Мария Ангелова. Двете дами са ръководителки на балетни формации в Карлово. Те подеха кампания за набиране на средства за лечението на 29-годишната Силвия Петрова от Сопот.

В набирателната сметка на Силвия постъпиха пари от благотворителен концерт, както и дарения от жители на Розовата долина и страната.

Вчера, 20 октомври, бе най-горещият ден в наддването за предната част от барабана на Дийп Пърпъл. Върху нея са автографите на всички музиканти от рок групата. Вчера заявките стартираха от 500 лева. Четирима участници наддваха здраво докато Симеон обяви 1400 лева. Още снощи организаторките на търга се поздравиха за успеха. Но според правилата на търга ще се изчака победителят Симеон Гетов да внесе обявената сума.

В същото време събирането на средства за лечението на Силвия продължава. За следващите операции, на които тя трябва да се подложи, са необходими 100-120 хиляди лева.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker