Ахати, опали и кристали грейнаха за първи път в Дюкяна в Сопот!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 22 Октомври 2014 00:01

За първи път в Сопот- пълна колекция минерали, кристали, фосили, бижута от полускъпоценни камъни- само при нас в „Дюкянь“! Очакваме Ви!
Минералите и кристалите са били използвани още от древни времена и от много различни култури, за лечение на заболявания, за защита, за медитация и духовно просветление. Те имат способността да концентрират, съхраняват, предават, преобразуват, задържат и да канализират енергия. Кристалите и минералите са живи същества и във всеки от тях има съхранена информация. На земята те са проводници на божествената космическа енергия насочвана към земята. Те имат свойството да уравновесяват енергийните полета, където и да се намират и където и да бъдат поставени. Поради тези си свойства минералите и кристалите са широко използвани както за лечение на различни заболявания, така и като катализатори и усилватели в процеса на трансформиране на човешкото съзнание и медитиране в най-широк аспект.
Полускъпоценните камъни са едни от най-разпространените материали за изработка на бижута. Ценени заради лечебните си свойства и красотата си, те са били използвани от много култури в историята на хората. Различните камъни притежават различни качества като здравина, твърдост, блясък.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker