Жандармерия пази Розино!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 23 Октомври 2014 14:19

Жандармерия подсили полицейското присъствие в Розино от снощи . Четири коли на Специалните сили патрулират в селото. Струпването на жандармерия и полиция днес в Розино е заради опасността свързани с братята Рогачеви хора да предприемат отмъщение спрямо местното население. Днес е погребението на Георги Рогачев. 58-годишният бизнесмен бе пребит с колове от розински цигани начело с Николай Сребрев, животновъд. Черепът на мъжа бе счупен на четири места, лицевите му кости – натрошени.

Днес ромите в Розино, които са преобладаваща част от населението, не излязоха на работа, споделиха те пред „Марица” Причината е, че вали обилен дъжд, а нашата работа е на открито. Но има страх. Лошото е, се страхуваме всички, дори тези от нас, които не са виновни за побоя на газстнацията на Героги Рогачев. Рокерските шествия направо ни подлудяват, споделят ромите.

Делото за побоя в Розино, станал на 14 септември вече е предадено от Районна прокуратура – Карлово, в Окръжна в Пловдив. Очаква се към Николай Сребрев да бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт вследствие на жесток побой. Почернената дъщеря на Георги Рогачев Марияна Костадинова публично поиска доживотен затвор за хората, причинили смъртта на баща и.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker